Vende të reja

Shkurt 5, 2018

#Burgerhunt

Në dhjetor të vitit të kaluar nisa #Burgerhunt – një kërkim për të gjetur burgerat më të shijshëm. Ky projekt i cili ishte në planet e mia […]
Tetor 18, 2017

Mes Puglia së italisë dhe asaj të Tiranës

Kur gjendesh mes një populli plotësisht të fiksuar pas ushqimit dhe ku 80% e bisedave janë rreth karbohidrateve, je në vendin e duhur, dmth në Itali. […]
Maj 31, 2017

Pazar i ri, avaz i vjetër

Meqenëse pazari i ri është bërë kryeqendra e blogimeve kohët e fundit, mendova t’i dedikoj një shkrim, por këtë herë duke e parë në aspektin e […]
Prill 8, 2017

Kafenetë hipster vs. kafenetë e Tiranës

Nëse ka diçka që më pëlqen në Tiranë, është kafeja.  Për fat, Tirana ka adoptuar stilin italian të përgatitjes së kafesë dhe ka shumë vende ku shkoj […]