Uncategorized

Dhjetor 31, 2017

2017

Padyshim që ky ishte një vit shumë frymëzues për blogun, prandaj si dita e fundit e 2017 mendova të bëj një përmbledhje të momenteve më ‘kulmore’ […]
Dhjetor 27, 2017

S’teduktu

Kur u hap Teduktu, isha jashtë Shqipërisë dhe duke parë postimet e shpeshta me tasat shumëngjyrësh e me brunch-in, jo vetëm u bëra kurioze por edhe u […]
Nëntor 6, 2017

Prishtina (pothuaj) vegjetariane

Po lexoja një artikull dje mbi vegjetarianizmin dhe veganizmin në një portal që quhet Kosovo 2.0 dhe më kujtoi të përfundoja këtë artikull që e kam nisur […]
Nëntor 5, 2017

Brioche vs. Croissant

Ky nuk është një briosh! Sepse në fakt është një croissant dhe midis tij dhe brioche ka një ndryshim të madh. Brioche është tip buke e […]