Recensione e sugjerime

Dhjetor 4, 2017

Vende që u jap një shanc të dytë: A la santé

Le të themi që kjo do të jetë një rubrikë, për ato vende të cilat i kam vizituar shumë kohë më parë dhe që nuk i […]
Nëntor 6, 2017

Prishtina (pothuaj) vegjetariane

Po lexoja një artikull dje mbi vegjetarianizmin dhe veganizmin në një portal që quhet Kosovo 2.0 dhe më kujtoi të përfundoja këtë artikull që e kam nisur […]
Tetor 18, 2017

Mes Puglia së italisë dhe asaj të Tiranës

Kur gjendesh mes një populli plotësisht të fiksuar pas ushqimit dhe ku 80% e bisedave janë rreth karbohidrateve, je në vendin e duhur, dmth në Itali. […]
Shtator 5, 2017

A janë koktejet demode?

Nuk e mohoj që ka patur periudha kur kam menduar që koktejet i përkasin një të kaluare me lëngje ngjyrë blu, me çadra të vogla dhe me […]