Ku të shkojmë?

Shkurt 5, 2018

#Burgerhunt

Në dhjetor të vitit të kaluar nisa #Burgerhunt – një kërkim për të gjetur burgerat më të shijshëm. Ky projekt i cili ishte në planet e mia […]
Dhjetor 27, 2017

S’teduktu

Kur u hap Teduktu, isha jashtë Shqipërisë dhe duke parë postimet e shpeshta me tasat shumëngjyrësh e me brunch-in, jo vetëm u bëra kurioze por edhe u […]
Tetor 18, 2017

Mes Puglia së italisë dhe asaj të Tiranës

Kur gjendesh mes një populli plotësisht të fiksuar pas ushqimit dhe ku 80% e bisedave janë rreth karbohidrateve, je në vendin e duhur, dmth në Itali. […]
Shtator 5, 2017

A janë koktejet demode?

Nuk e mohoj që ka patur periudha kur kam menduar që koktejet i përkasin një të kaluare me lëngje ngjyrë blu, me çadra të vogla dhe me […]