Ide dhe risi mbi gastronominë

Korrik 7, 2017

Bon, bon, bonbonet e Lé Bon

E di, është nxehtë. Nuk është fare koha e çokollatave, por nuk mund të prisja deri në shtator për të folur për diçka që e pëlqej […]
Qershor 12, 2017

Akullore, akullore…pluhurore

Ka kohë që nuk e shijoj shumë akulloren, dhe nuk e kuptoj nëse jam unë që kam ndryshuar apo akullorja nuk është më e shijshme. Gjasat […]
Maj 15, 2017

Pastiçeri konservash

Pastiçerinë e kam pikë të dobët. Madje që kur është hapur Cake and Caffeine për të cilin kam shkruar edhe këtu, kam ngrënë kaq shumë cupcakes dhe […]
Prill 25, 2017

Një Gin & Tonic, por i përsosur

U bë kohë që ka një rikthim të Gin & Tonic nëpër botë, dhe në fakt kjo frymë ka filluar të ndihet paksa edhe në Tiranë. […]