Shkurt 5, 2018

#Burgerhunt

Në dhjetor të vitit të kaluar nisa #Burgerhunt – një kërkim për të gjetur burgerat më të shijshëm. Ky projekt i cili ishte në planet e mia […]
Dhjetor 31, 2017

2017

Padyshim që ky ishte një vit shumë frymëzues për blogun, prandaj si dita e fundit e 2017 mendova të bëj një përmbledhje të momenteve më ‘kulmore’ […]
Dhjetor 27, 2017

S’teduktu

Kur u hap Teduktu, isha jashtë Shqipërisë dhe duke parë postimet e shpeshta me tasat shumëngjyrësh e me brunch-in, jo vetëm u bëra kurioze por edhe u […]
Dhjetor 4, 2017

Vende që u jap një shanc të dytë: A la santé

Le të themi që kjo do të jetë një rubrikë, për ato vende të cilat i kam vizituar shumë kohë më parë dhe që nuk i […]